Vakantiehuizen Châlons-en-Champagne

Proef de bijzondere historie van Châlons-en-Champagne

Lees meer over vakantiehuizen in Châlons-en-Champagne
Lees meer over:

Proef de bijzondere historie van Châlons-en-Champagne

Hoofdstad van de regio Champagne-Ardenne is Châlons-en-Champagne, een stad vol kunst en geschiedenis. De prachtige religieuze architectuur in romaanse en gotische stijl, domineren het centrum en dragen bij aan de bijzondere sfeer die in de stad heerst. Onder andere de kathedraal van Saint-Etienne en de Notre-Dame-en-Vaux zijn een bezoek meer dan waard. Vanuit uw vakantiehuisje in en rond de stad, kunt u Châlons-en-Champagne op uw gemak ontdekken. Een ideale combinatie van stad en natuur, omdat onze vakantiehuisjes altijd gelegen zijn in een groene en landelijke omgeving.

Een unieke accommodatie

Wanneer u dit stukje Frankrijk op uw gemak wilt ontdekken, is een natuurhuisje absoluut een goed idee. U kiest een riante vakantiewoning of gemoedelijk, landelijk vakantiehuisje op basis van uw wensen en voorkeuren en zo kunt u genieten van de omgeving, zonder dat u onderdeel bent van de toeristische massa. Ga drukte en massaliteit uit de weg en geniet op de beste manier van een vakantie in een unieke streek.

Kies voor een natuurhuisje

Leer het charmante Châlons-en-Champagne kennen, ontdek het ruime aanbod aan (cultureel én natuurlijk) erfgoed en geniet van een vaart over de rivier. Een stad ontdekken kan ook vanuit een groene omgeving, dus kies nu voor één van de vakantiehuizen van de website en vul uw vakantie in naar eigen wensen en voorkeuren, zodat u verzekerd bent van een uniek weekje ontspannen.