Vakantiehuizen Charenton-le-Pont

Kies voor een vakantiewoning in Charenton-le-Pont

Lees meer over vakantiehuizen in Charenton-le-Pont
Lees meer over:

Kies voor een vakantiewoning in Charenton-le-Pont

Charenton-le-Pont ligt aan de Seine, precies op het punt waar de rivier zich splitst in twee takken en verder gaat als de Seine en de Marne. Charenton-le-Pont ligt zodanig dicht bij Parijs, dat het nog net geen onderdeel vormt van de indrukwekkende stad. Met haar ligging aan de stad en tegen haar grootse activiteitenterrein Daumesnil, is er altijd wat te doen. Een geschikte locatie voor een vakantie met de kinderen, maar ook een prettige bestemming voor een verblijf met partner en/of vrienden. Verblijf in of rond Charenton-le-Pont in één van onze vakantiehuisjes en geniet van een bijzondere locatie nabij de Franse hoofdstad.

Genoeg te doen voor iedereen

De rivier ligt aan de ene zijde en aan de andere zijde vinden we een groots gebied met veel groen, waar je onder meer een zwemmeertje vindt, met een klein eilandje waar je prachtig kunt wandelen. Daarnaast vind je hier een theater, sportvelden, een fleurig parkje, een dierentuin enkele fantastische restaurants en mooie wandelgelegenheden. Een fijne aanvulling op je vakantiebestemming dus en genoeg mogelijkheden tot vermaak. Geef je vakantie op een leuke manier invulling door in Charenton-le-Pont te verblijven!

Een wandeling naar Parijs

Kies nu voor een vakantiehuisje rondom Charenton-le-Pont en ontdek het stadje, haar omgeving en metropool Parijs. Te voet bevind je je binnen een uur al rond het centrum van de hoofdstad en kun je deze stad op je gemak ontdekken, zonder dat je afhankelijk bent van het openbaar vervoer of een parkeerplek hoeft te zoeken. Dwaal rond, verken de stad en haar omgeving en kies een prettig restaurantje, verstopt in een mooie wijk, voor een intiem en knus diner. Vanuit het natuurhuisje leer je Charenton-le-Pont en omgeving pas echt kennen; of dat nu vanuit een vrijstaande gîte of verstopt vakantiehuisje is.