Vakantiehuizen Chatou

Een groene kern in Frankrijk

Lees meer over vakantiehuizen in Chatou
Lees meer over:

Een groene kern in Frankrijk

Ontdek het beste van Chatou nu vanuit een vakantiehuisje; en leer dit gemoedelijke Franse plaatsje op je gemak kennen. Gelegen in één van de natuurlijke bochten van de Seine en gelokaliseerd tussen hoofdstad Parijs en natuurgebied Saint-Germaine-en-Laye, vormt Chatou eveneens een veelzijdige bestemming. Met de metropool aan de ene zijde en een uitgestrekt natuurgebied aan de andere, kun je je geen gevarieerdere locatie wensen. Boek daarom hier jouw vakantiehuisje en laat de voorpret vast beginnen.

Natuur en cultuur in één

Dat er op steenworp afstand van Parijs zoveel natuur te vinden is, weet lang niet iedereen. Ontdek Île-de-France daarom op eigen houtje en ga na wat deze regio jou te bieden heeft. Wandel- en natuurliefhebbers zijn hier, naast liefhebbers van kunst en cultuur, absoluut op hun plek. Een prettige gîte of vrijstaande vakantiewoning; boek nu een natuurhuisje en spendeer komende vakantie in Chatou.

Een gevarieerde vakantie

Wandelen langs de Seine, een bezoek aan Versailles, ronddwalen in Marly le Roi met een gevulde picknickmand: in en rond Chatou is genoeg te doen voor iedereen. Geef je vakantiedagen hier vrije invulling en geniet volop van deze bijzondere plek in Île-de-France. Jouw vakantiehuisje is geen standaardverblijf, maar een authentieke én unieke accommodatie, altijd op een bijzondere plek. Bekijk ons aanbod op de website en kies snel de ultieme verblijfslocatie voor aankomende vakantie die je in Frankrijk gaat beleven.