Vakantiehuizen Chelles

Bezoek Chelles in Île-de-France

Lees meer over vakantiehuizen in Chelles

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Bezoek Chelles in Île-de-France

Een eindje ten oosten van Parijs vinden we het Franse stadje Chelles, op een kleine afstand gelegen van de regionale hoofdstad Beauvais en eveneens op steenworp afstand van het prachtige centrum van Parijs. Hoewel het stadje vrij gunstig gelegen is ten opzichte van enkele grote, culturele steden in deze streek, is Chelles zelf toch een vrij groen stadje, met veel natuur en recreatiemogelijkheden. Vanuit uw vakantiehuis in of rond Chelles, kunt u de afzonderlijke wijken van dit leuke plaatsje afzonderlijk bezoeken en hun specifieke karakter nader ontdekken.

Boek een vakantiehuis in de buurt

Chelles ligt vlakbij de rivier de Marne en het meer Vairnes-sur-Marne. Ook liggen er verschillende parken in de buurt van het plaatsje, waar het prima vertoeven is met mooi weer. Ontspan in uw vakantiehuisje nabij het groen of trek erop uit om een mooie wandeling of fietstocht te maken. Het nabijgelegen meer is ook zeer geschikt om te zeilen en zwemmen en vormt een prachtige omgeving met een ontspannen sfeer.

Een vakantiehuisje in Chelles biedt u een authentieke accommodatie, vol groen gebied, nabij prachtige steden en in een stad vol karaktervolle vakwerkhuisjes. Een vakantiewoning of gîte is snel geboekt via de website!

Pure ontspanning in Frankrijk

Beleef uw volgende vakantie vlakbij Parijs, maar omzeil de drukte door in een knus vakantiehuisje te verblijven. Geen hotels, drukke wegen en massa’s mensen, maar het beste van de omgeving dat u beleeft vanuit één van de vakantiehuizen die natuurhuisje.nl aanbiedt.