Vakantiehuizen Clichy

Een klein voorstadje van Parijs

Lees meer over vakantiehuizen in Clichy

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Een klein voorstadje van Parijs

Op een kleine zeven kilometer afstand van Parijs vinden we Clichy, een gebied met een rijke achtergrond. De stad was in de 13e eeuw een zogenaamde garenne: een jachtgebied, dat alleen door een vorst of edelman in gebruik genomen mocht worden. Om die reden is de oorspronkelijke naam van het stadje Clichy-en-garenne, wat later afgekort is tot Clichy.

Omdat het stadje vrij klein is, vormt het één van de meest dichtbevolkte gebieden van de regio. In en rond het stadje vindt u verschillende vakantiehuizen en mooie gîtes, die deel uitmaken van het aanbod van natuurhuisje.nl

De rust naast de hoofdstad

Clichy ligt tussen de Seine en Parijs in en vormt een perfecte locatie om Parijs op uw gemak te bezoeken en te ontdekken, zonder dat u deel uit hoeft te maken van de drukte en de massaliteit van de hoofdstad zelf. Zoek de rust en ruimte op door een vakantiehuis rond Clichy te boeken en ontdek vanaf daar al het moois dat de hoofdstad te bieden heeft.

Met Montmartre op nog geen drie kilometer afstand en de Eglise de la Madeleine of de Parijse Opera bij wijze van spreken om de hoek, kunt u Parijs op een prettige manier ervaren vanuit uw eigen vakantiehuisje. Plan dagjes weg naar de hoofdstad en ontdek Parijs op uw gemak. ’s Avond keert u terug naar uw vakantiewoning om bij te komen van alle indrukken en de stadse drukte.

Uw natuurhuisje

Uit ons aanbod aan vakantiehuizen vindt u het perfecte natuurhuisje voor u, vlakbij de Seine en Bois de Boulogne en het park van Georges Valbon op steenworp afstand. Geniet van een gevarieerde vakantie met stad én natuur, zonder dat u verdrinkt in de massaliteit van het stadsleven. Boek een natuurhuisje en beleef een vakantie vol ontspanning!