Vakantiehuizen Clichy-sous-Bois

Op steenworp afstand van de metropool

Lees meer over vakantiehuizen in Clichy-sous-Bois

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Op steenworp afstand van de metropool

Een voorstadje van Parijs en verstopt in het mooie en veelzijdige Île-de-France, dat is Clichy-sous-Bois. Ook hier biedt natuurhuisje.nl vakantiehuizen en mooie gîtes aan, waarvan je kunt genieten gedurende je verblijf hier. Het gemoedelijke Clichy-sous-Bois vind je wanneer je van het vliegveld Charles-de-Gaulle naar Parijs rijdt. Het authentieke dorpje ligt dan ook op nog geen drie kwartier rijden van de metropool vandaan. Nabij het vakantiehuisje hier vind je onder meer het park van Coteaux d’Avron, het bos van Bernouille en het park van Sevran. Ook vind je verscheidene gemoedelijke plaatsjes in de buurt, die een bezoekje waard zijn.

Bekijk ons aanbod aan natuurhuisjes

Kijk op onze website voor een vakantiehuisje of prettige gîte waarin je kunt verblijven wanneer je deze streek bezoekt. De natuurhuisjes zijn er in alle soorten en maten; een vrijstaande vakantiewoning te midden van natuur of een klein vakantiehuisje met fijne details. Altijd uniek en authentiek, dat is waar je een natuurhuisje aan herkent.

Onontdekt Frankrijk

Leer Frankrijk eens van een andere kant kennen; geen kuststrook, geen overvolle steden en geen massaal toerisme, maar een prettig verblijf in een mooie streek. Vanuit je vakantiehuisje of gîte hier kun je de omgeving in eigen tempo ontdekken en leer je mooie stukjes onontdekt Frankrijk kennen. Geniet van de authenticiteit, natuur, kunst en cultuur en geef de vakantie geheel naar eigen wensen invulling. Dat kan het beste vanuit een vakantiehuisje op maat: een natuurhuisje dat aan al je wensen voldoet!