Vakantiehuizen Corbeil-Essonnes

Bos, rivier en stad

Lees meer over vakantiehuizen in Corbeil-Essonnes
Nature project

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Bos, rivier en stad

Aan de rivier en tussen twee grootse, beboste gebieden in vinden we Corbeil-Essonnes; een zeer gunstig gelegen vakantiebestemming nabij Évry en Courcouronnes. Corbeil-Essonnes wordt gevormd door de natuurlijke bochten van de Seine en door het gehele stadje loopt eveneens een vertakking van L’Essonne. Het stadje kent een gemoedelijk stadsparkje, namelijk Chantmerle, maar wanneer u de natuur echt wilt opzoeken, kunt u terecht in het bos van Sénart of het bos van Rougeau.

Relaxen in dit stukje Frankrijk

Corbeil-Essonnes is een ideale vakantiebestemming wanneer u op zoek bent naar het beste van beide werelden. Boek hier één van de door ons aangeboden vakantiehuizen en geef uw vakantie invulling zoals u wilt. Bezoek omliggende stadjes en ontdek de historie achter de oude plaatsjes die Île-de-France rijk is, ontdek de grootse, groene parken tijdens lange wandelingen of leeg uw hoofd tijdens een tochtje langs de rivier. Een authentiek vakantiehuis vormt de perfecte aanvulling op Corbeil-Essonnes als bijzondere vakantiebestemming.

Leeg uw hoofd en verken de omgeving

De nabijgelegen bossen vormen prachtige stukjes van de regio; ga fietsen, wandelen en zoek een vakantiehuis waar ook uw hond welkom is. Ontdek de pracht van de natuur in elk seizoen en kom naar Corbeil-Essonnes, waar u een heerlijke vakantie zult beleven vanuit de bijzondere vakantiehuisjes van de website. Een oude gîte of gerenoveerde vakantiewoning: volg uw voorkeuren en ga voor de perfecte vakantie.

Ontdek onze nieuwe look

Leuk dat je er bent! Onze website heeft een nieuw jasje gekregen, deze past een stuk beter. Alles werkt verder zoals je het gewend bent. Wat vind je van onze nieuwe look?