Vakantiehuizen Dieppe

Geniet van een historisch vissersdorpje

Lees meer over vakantiehuizen in Dieppe

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Geniet van een historisch vissersdorpje

Dieppe ligt aan de kust in Noord-Frankrijk en is een druk havenstadje, genesteld langs de kalkstenen kliffen aan de kust. Vanwege de oude, authentieke haven kent de stad vele specialiteiten met zeevruchten en vis. Dit oude vissersdorpjes is absoluut een must om te bezoeken. De vakantiehuizen hier liggen in mooie, landelijke omgevingen en hebben allemaal een unieke twist. Zo kunt u kiezen voor een gerestaureerde boerderijwoning, een knus vakantiehuisje in het groen of een pittoreske gîte. Kies voor een accommodatie op maat en geniet van Dieppe als authentiek en historisch stadje

Een ultiem vakantiegevoel

Kom langs en geniet van de rijke historie van Dieppe, haar specialiteiten, bijzondere bebouwing en unieke omgeving. Een plek aan de kust met in het binnenland een rijke, natuurlijke omgeving. Vanuit een vakantiehuisje in deze omgeving zult u de ideale vakantie beleven.

Beleef de gemoedelijke markt op zondagmorgen, proef de heerlijkste specialiteiten met zeevruchten en ontdek de gezellige bistro’s en cafés in de buurt. Ook kunt u mooie wandel- en fietstochten ondernemen in de omgeving, die u een kijkje bieden in de pracht van de omringende natuur.

Een vakantiehuis in Dieppe

Wanneer u op zoek bent naar een unieke accommodatie in een bijzondere omgeving vol kust, natuur, cultuur en historie, dan raden we u aan één van de prachtige vakantiehuizen te boeken die op de website te vinden zijn. Boek een vakantiewoning op basis van uw wensen en voorkeuren, groot of klein, verstopt of goed bereikbaar en modern of juist oud en authentiek.