Vakantiehuizen Drancy

Een indrukwekkend verleden

Lees meer over vakantiehuizen in Drancy
Lees meer over:

Een indrukwekkend verleden

Ook Drancy, een stadje met een zeer rijke, maar ook zwaar beladen achtergrond, maakt deel uit van de regio Île-de-France. Het stadje speelde een rol in de wreedheden van de tweede wereldoorlog, en heeft zich in de jaren daarna ontwikkeld tot een leefbare stad, met – ondanks haar achtergrond – een prettige stadssfeer. Ten tijde van de oorlog vormde Kamp Drancy namelijk een internerings- en doorgangskamp binnen de stad, ten noorden van Parijs. Gebouwen en gedenktekens uit deze periode zijn tegenwoordig nog steeds te bezoeken en vormen indrukwekkende, monumentale delen van de stad.

Het centrale Drancy

Gezien haar gunstige ligging, zijn het Parijse Montmartre en het operagebouw prima te bezoeken vanuit de vakantiehuizen in en rond Drancy. Boek nu één van deze vakantiehuisjes of gîtes en ontdek deze stad met haar imponerende achtergrond.

Naast de monumenten die verbonden zijn aan WO II, beschikt Drancy ook over vele prachtige religieuze monumenten en sfeervolle stadstuinen. Boek een prettig vakantiehuisje of vrijstaande vakantiewoning en ontdek vanuit daar het historische centrum van Drancy en haar evangelistische kerk van Saint-Jean of de kerk van Saint-Louise de Marillac.

Beleef het vanuit een natuurhuisje

Vanuit de vakantiehuisjes van natuurhuisje.nl zijn ook het prachtige natuurgebied van Ermonville en het paleis van Versailles gemakkelijk te bezoeken. Boek snel één van de indrukwekkende en authentieke vakantiehuizen en plan uw vakantie zoals u zelf wilt! Op zo’n centrale plek kunt u de hoogtepunten van Île-de-France het beste meepakken. Geniet en ervaar deze bijzondere streek, vanuit één van de vakantiehuizen van de website.