Vakantiehuizen Draveil

Een natuurhuisje als authentiek vakantiehuis

Lees meer over vakantiehuizen in Draveil

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Een natuurhuisje als authentiek vakantiehuis

In het arrondissement van Parijs vind je niet alleen sterk verstedelijkte ruimte, drukte en chaos. Hoewel de metropool misschien anders doet geloven, kun je ook genieten van rust en ruimte om en rond Parijs. Er zijn genoeg natuurhuisjes te vinden, in dit gedeelte van Île-de-France. Vakantiewoningen in het groen of gîtes nabij de rivier. Kijk rond en ontdek de accommodaties die sfeervol en authentiek van aard zijn en ook nog eens vlakbij de prachtige stad Parijs gelegen zijn.

Veelzijdige bestemmingen in Île-de-France

Draveil is één van die stadjes, die je anders wellicht over het hoofd had gezien. Een klein, gemoedelijk plaatsje en gelegen aan de rivier. Zo vormt Draveil de ideale vakantiebestemming. Deels ligt Draveil in het prachtige bos van Sénart. Dit uitgestrekte bosgebied kent talloze wandel- en fietspaden voor mooie tochten dwars door de natuur. Een variëteit aan boomsoorten die samen de oudste bossen van de hele regio vormen. Daarnaast vind je er heuvelachtige velden, vogels en wild.

Stad en natuur om je heen

Wanneer je je eerstvolgende vakantie in Draveil wilt beleven, doe je dat het beste vanuit één van de vakantiehuisjes van onze website. Een prachtige gîte nabij het grootse bosgebied of een fabelachtig vakantiehuisje naast de Seine. In of rond Draveil vind je velerlei vakantiehuisjes, allemaal uniek en authentiek van stuk. Kies voor Draveil en geniet van een veelzijdige vakantie met zowel sportieve activiteiten, natuur en groen, als cultuurhistorie en de mogelijkheid de vele, andere stadjes van Île-de-France te ontdekken.