Vakantiehuizen Épinay-sur-Seine

Authentieke natuurhuisjes

Lees meer over vakantiehuizen in Épinay-sur-Seine

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Authentieke natuurhuisjes

Épinay-sur-Seine is een klein stadje, dat ligt in het arrondissement van Saint-Denis, aan de Seine. Wanneer u hier uw komende vakantie spendeert, maakt u uw verblijf hier extra bijzonder door in één van onze vakantiehuizen te verblijven. De vakantiewoningen die hier aangeboden worden, zijn namelijk allemaal natuurhuisjes met een authentiek karakter. Mooie, knusse gîtes of vrijstaande vakantiehuizen, te midden van het groen en een unieke sfeer ademend. Verblijf in of rond Épinay-sur-Seine en ontdek Parijs, Saint-Denis, Argenteuil, de verschillende parken in de buurt en het genot van een wandeling langs de Seine.

Een stadje aan de Seine

Haar ligging aan de Seine maakt van Épinay-sur-Seine een bijzonder stadje. Wanneer u toe bent aan rust en ontspanning tijdens uw vakantie, is een bezoek aan het eilandje van Saint-Denis, dat in de Seine gelegen is, zeker aan te raden. Hier waant u zich in een afgesloten natuurgebied, weg van de drukte, de massa en de stad. Maak een mooie wandeling of neem een gevulde picknickmand mee bij mooi weer!

Stad en natuur in één

Wanneer u de Seine oversteekt, komt u terecht in het park van Chanteraines: een ideale locatie voor sport en spel en een mooie plek om te wandelen, te fietsen of lekker te relaxen met een boek of een drankje. Laat uw kinderen hun gang gaan en geniet zelf van een momentje rust in het park. Met de gemoedelijkheid van het stadje, de omringende natuur, grote steden op steenworp afstand en de authenticiteit van uw vakantiehuis, beleeft u gegarandeerd een heerlijke vakantie in het knusse Épinay-sur-Seine!