Vakantiehuizen Évry

Het nieuwe Évry

Lees meer over vakantiehuizen in Évry

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Het nieuwe Évry

In Frankrijk vinden we enkele zogenaamde ville nouvelles, ofwel nieuwe steden. Dit zijn steden die sinds de jaren ’60 volgens een programma zijn ontwikkeld en daarom een zeer modern karakter hebben. Rond Parijs vinden we enkele van deze bijzondere, nieuwe steden en Évry is er één van. Om die reden heeft Évry een belangrijke rol als vestigingsplaats voor bedrijven, onderzoekscentra en onderwijsinstellingen en beschikt zij over veel nieuwe en moderne bebouwing. Ook is het stadje hierdoor voorzien van de enige Franse kathedraal die in de 20e eeuw gebouwd is.

Wanneer u uit het online aanbod één van de mooie vakantiehuizen kiest, kunt u deze nieuwe stad nabij Parijs helemaal zelf ontdekken en nagaan hoe haar karakter van de andere Franse stadjes verschilt.

Een gevarieerde vakantie

Ondanks het gemoderniseerde karakter van de stad, vindt u in de vakantiehuizen in en rond Évry altijd een authentiek en uniek karakter terug. Sommige vakantiewoningen die hier aangeboden worden, zijn gemoderniseerd of gerenoveerd, andere zijn karakteristiek of hebben een wat knusse en ouderwetse uitstraling, ieder natuurhuisje is weer anders!

Ontdek het centrum van Évry, haar moderne bebouwing en kathedraal, maar beleef ook de nabij gelegen natuurgebieden, zoals de bossen van Sénart en de Rougeau. In deze prachtige, dichtbeboste gebieden kunt u heerlijk wandelen, fietsen en spot u bijzondere vogels, herten of andere dieren.

Uw natuurhuisje in modern Frankrijk

Een modern stadje, op steenworp afstand van Parijs, gelegen aan de Seine en met twee prachtige, regionale natuurgebieden op steenworp afstand. Ontdek nog meer groen gebied in de buurt of de oude centra van andere stadjes. Vanuit een vakantiehuis in deze regio ontdekt u het allemaal: vul uw vakantie naar eigen wensen in en geniet vanuit uw vakantiewoning van de omgeving!