Vakantiehuizen Fleury-les-Aubrais

Vertoef in Fleury-les-Aubrais

Lees meer over vakantiehuizen in Fleury-les-Aubrais
Lees meer over:

Vertoef in Fleury-les-Aubrais

Vlakbij het Franse Orléans in Centre, ligt Fleury-les-Aubrais, een klein stadje in het arrondissement van de grotere stad. In Fleury-les-Aubrais vindt u vele, prachtige natuurhuisjes: stenen vakantiehuisjes vol karakter. Deze vakantiewoningen zijn gelegen in unieke gebieden vol met groen, en zijn stuk voor stuk te vinden op de site. Geniet van de omgeving van Orléans en de regio Centre en beleef een ontspannen of juist actieve vakantie. De vakantiehuisjes dragen bij aan een unieke en relaxte vakantie, op een bijzondere plek.

Beleef de omgeving vanuit uw vakantiehuis

De gîtes en vakantiehuizen zijn stuk voor stuk uniek en liggen in een landelijke omgeving. Vanuit hier kunt u bijvoorbeeld het woud van Orléans gemakkelijk bereiken; het grootste bosdomein van Frankrijk! In dit bijzondere, waterrijke gebied kunt u de mooiste wandelingen of fietstochten ondernemen. Geniet van de natuur in centraal Frankrijk en trek uw eigen plan, vanuit uw bijzondere accommodatie. In het bijgelegen meer La Vallée kunt u eveneens vissen, zwemmen of zelfs zeilen.

Een relaxte vakantie voor jong en oud

Tijdens uw vakantie in Fleury-les-Aubrais kunt u het abdij van Fleury bezoeken; een basiliek in romaanse stijl. Ook het kasteel van Chamerolles en de oratoriumkerk zijn een bezoek meer dan waard! Vanuit uw vakantiehuis ontdekt u het prachtige erfgoed en de rijke natuur.. en verlaat Fleury-les-Aubrais niet voordat u de lokale specialiteiten heeft geproefd, zoals de ambachtelijke amandeltaart!