Vakantiehuizen Fontenay-aux-Roses

Gemoedelijk Frankrijk

Lees meer over vakantiehuizen in Fontenay-aux-Roses

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Gemoedelijk Frankrijk

In het gemoedelijke en goed bereikbare Fontenay-aux-Roses vind je een wirwar van kleine straatjes. Het plaatsje, dat vlak onder Parijs gelokaliseerd is, bevindt zich vlakbij een uitgestrekt natuurgebied. Fontenay-aux-Roses ligt op steenworp afstand van zowel het bosdomein van Verrières als het bosgebied van Meudon en het bos van Boulogne. Boek snel je vakantiehuisje op een plek met een perfecte balans tussen stad en natuur en geniet een week of langer van het ultieme vakantiehuis.

De ideale accommodatie

De accommodaties van natuurhuisje.nl zijn stuk voor stuk uniek. Vakantiehuizen op plekken in de natuur, gîtes aan verlaten en doodlopende weggetjes, aan de rand van dorpjes of aan de voet van natuurdomeinen. Wanneer je Frankrijk beter wilt leren kennen, is een verblijf in Fontenay-aux-Roses een uitstekend idee. Gedurende je vakantie hier kun je de wijde natuur in trekken voor een prachtige fiets- of wandeltocht of kun je een stedentripje plannen, waarbij je Parijs, Boulogne-Billancourt en Créteil kunt ontdekken.

Diversiteit in Fontenay-aux-Roses

Ga komende vakantie voor een prachtige gîte of prettige vakantiewoning op een sfeervolle plek in Île-de-France en ervaar een vakantiebestemming zo divers als Fontenay-aux-Roses. Stad en natuur, cultuur en historie, sportiviteit en ontspanning.. wat je ook wilt, je vindt het tijdens je vakantie in dit prachtige, onontdekte stukje Frankrijk. Boek dus snel een natuurhuisje, kom langs en geniet!