Vakantiehuizen Fontenay-sous-Bois

Een mooi gesitueerd stadje

Lees meer over vakantiehuizen in Fontenay-sous-Bois
Lees meer over:

Een mooi gesitueerd stadje

In het noordelijke gedeelte van Frankrijk vinden we Fontenay-sous-Bois, een plaatsje in het departement Val-de-Marne, mooi ten oosten van Parijs gelegen. Het stadje ligt vlakbij de rivier de Marne en wordt omringd door stadsparken en groene gebieden. Op die manier is Fontenay-sous-Bois een fijne locatie, geschikt als vakantiebestemming. In uw vakantiehuisje om of rond Fontenay-sous-Bois heeft u de hoofdstad aan uw zijde, genoeg groen in de buurt en zit u vlakbij andere, sfeervolle arrondissementsstadjes van Parijs.

De bufferzone van Frankrijk

Île-de-France is een prettige regio in Frankrijk, als groene, beboste bufferzone waarin Parijs veilig gesitueerd is. Ook de stadjes rond Parijs zijn de moeite van een bezoek zeker waard, en zo ook Fontenay-sous-Bois. Huur hier eens een vakantiehuis: zo’n prachtige, authentieke vakantiewoning of fijn natuurhuisje en geniet van de omgeving die Fontenay-sous-Bois te bieden heeft.

Ontdek Parc de Beaumonts, Parc floral de Paris of maak wandelingen langs de rivier. Ontdek bistrootjes en cafés en benader de drukte van Parijs voorzichtig, op uw eigen manier.

Uw vakantiehuisje in het groen

Het fijne aan de omgeving van Fontenay-sous-Bois is dat u zich vanuit uw vakantiehuis in een mooie, natuurlijke omgeving waant, terwijl de stad op steenworp afstand ligt. Ontdek de gemoedelijke plaatsen in Île-de-France nader en combineer het beste van stad en natuur, drukte en groen, een actieve vakantie en pure ontspanning. Kies één van de vakantiehuizen van de website en plan uw vakantie naar eigen wensen in!