Vakantiehuizen Fresnes

Nabij stad en natuur

Lees meer over vakantiehuizen in Fresnes

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Nabij stad en natuur

Tussen de Montjean vlakte en het park van Sceaux in vinden we Fresnes; een klein en verstopt plaatsje nabij Antony. Ook Vitry-sur-Seine en Créteil liggen op kleine afstand. Vanuit jouw vakantiehuis zijn ook deze mooie plaatsjes binnen Île-de-France gemakkelijk te bezoeken. Wanneer je een vakantiehuisje in of rond Fresnes boekt, heb je veel mooie parken en natuurgebieden die slechts op steenworp afstand van jouw accommodatie vandaan liggen. Wanneer je je naar het noorden begeeft, ben je binnen enkele minuten in het centrum van Parijs; een uitje dat eveneens een welkome aanvulling op je vakantie vormt!

De perfecte accommodatie

Ook het bosdomein van Meudon ligt vlakbij Fresnes en is gemakkelijk te bezoeken vanuit deze vakantiehuisjes. De natuurhuisjes van de website vormen zulke mooie vakantiehuizen, dat je de deur bijna niet meer uit wil. Gelukkig begeeft de accommodatie zich in zo’n mooie omgeving, dat je er vanzelf op uit trekt en plannen maakt. In de avond kun je heerlijk bijkomen met een boek, een gerecht met lokale producten of een goed glas wijn. Het knusse vakantiehuisje of de historische vakantiewoning biedt hier de perfecte mogelijkheid voor.

Ontdek de omgeving op jouw manier

Ga dus op pad om de omgeving te ontdekken en ervaar zelf wat Fresnes allemaal te bieden heeft. Met genoeg natuur om je heen en met Parijs om de hoek, kan je vakantie bij voorbaat al bijna niet stuk. Geniet binnenkort dus van één van onze bijzondere vakantiehuizen en ervaar het zelf in Île-de-France.