Vakantiehuizen Gennevilliers

Verdwaal in het mooie arrondissement

Lees meer over vakantiehuizen in Gennevilliers

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Verdwaal in het mooie arrondissement

In de mooie ronding van de Seine, nabij Argenteuil, Colombes en Saint-Denis, vinden we Gennevilliers. Een stadje dat wordt omringd door de wat grotere arrondissementssteden van Parijs en de Seine als afbakende grens om Gennevilliers heen. Een vakantiehuisje in Gennevilliers biedt de ideale mogelijkheid om te genieten van de rust en ruimte in Île-de-France en rond te kunnen dwalen in de verschillende parkjes, dorpjes en stadjes, terwijl u ook het beste van Saint-Denis en Parijs ontdekt.

Kunt, cultuur en natuur

Ontdek het religieuze erfgoed van Saint-Denis, het kunstaanbod in verschillende musea, de verschillende marktjes en pleintjes in de stad of trek erop uit naar Montmartre in Parijs. Een mooie stadswandeling, een kop koffie op het terras en in alle rust de omgeving beter leren kennen. Vanuit een vakantiehuis van natuurhuisje.nl beleeft u zo de beste vakantie vol ontspanning, kunst, cultuur en natuur. De vakantiewoningen van natuurhuisje.nl zijn namelijk allemaal gelokaliseerd op een bijzondere locatie vol groen. Zo kunt u de mooiste steden en het beste van de Franse hoofdstad ontdekken, terwijl u de rest van de vakantie ook invulling kunt geven door mooie wandelingen of ontspannen in het park.

Het beste van beide

Gennevilliers beschikt ook over het park van Chanteraines en u kunt het bijzondere parkje ontdekken dat als eiland in de Seine ligt. Op steenworp afstand van de stad, maar toch ook geïsoleerd in een intiem stukje natuur.. Boek een knus vakantiehuisje of een riante vakantiewoning en ontdek het allemaal zelf tijdens uw eerstvolgende vakantie, in Gennevilliers.