Vakantiehuizen Grigny

Veelzijdigheid in Frankrijk

Lees meer over vakantiehuizen in Grigny
Lees meer over:

Veelzijdigheid in Frankrijk

Verblijf je graag in de natuur tijdens je vakantie, maar vind je een stedentrip ook wat hebben? Wanneer je in een vakantiehuisje of riante gîte verblijft in Grigny, betekent dat een heerlijke vakantie aan het meer, naast het bos van Sénart. Tegelijkertijd bevind je je niet alleen op steenworp afstand van Parijs, maar ook nabij interessante plaatsjes als Évry, Corbeil-Essonnes en Chilly-Mazarin. Grigny ligt ook nog eens vlakbij het vliegveld, waardoor het op alle mogelijke manieren te bereiken is.

Bossen en meer

Langs de Seine vind je op meerdere plekken unieke groene locaties; grote bossen, kleine eilandjes, velden en natuurgebied. In het bosdomein van Sénart kun je heerlijk mountainbiken. Ook de verrekijker en de goede wandelschoenen komen hier goed van pas; spot mooie vogels of maak een prachtige hike. ’s Avonds kom je met een drankje en een heerlijke Franse maaltijd bij in jouw eigen vakantiehuisje. Zo’n natuurhuisje is de ultieme plek om je vakantie te beleven.

Ultiem ontspannen in Grigny

Vanuit één van de bijzondere vakantiewoningen die je huurt, kun je op pad gaan om het erfgoed in de buurt te ontdekken. Ga lekker zwemmen in het meer, wandel langs de Seine, maak een tocht door Sénart of kom ultiem relaxen in Le Port aux Cerises, waar je eveneens een waterpretpark vindt! Ontdek Grigny vanuit dat ene sfeervolle vakantiehuisje of dat leuke vakantiehuis, geschikt voor het hele gezin.