Vakantiehuizen Illkirch-Graffenstaden

Het mooie Oost-Frankrijk

Lees meer over vakantiehuizen in Illkirch-Graffenstaden
Lees meer over:

Het mooie Oost-Frankrijk

Illkirch-Graffenstaden is één van de vele oude en authentieke stadjes die Oost-Frankrijk rijk is. De stad is aantrekkelijk en bijzonder, met haar balans tussen authenticiteit en moderniteit. Het beschikt over vele mooie bebouwing, een indrukwekkend aanbod aan erfgoed en vele, groene gebieden in de buurt. Zo kunt u een culturele trip combineren met tochten en wandelingen door de natuur.

Kijk op de website of er een vakantiehuis voor u bij zit en boek vandaag nog een pittoresk vakantiehuis met mooie details of een riante gîte voor het hele gezin!

Natuur en cultuur tijdens uw vakantie

Bezoek het oude kasteel in Illkirch-Graffenstaden, met haar historische architectuur en monumentale poorten. Ook kunt u tijdens uw trip het bijzondere Klinglin park bezoeken, een hedendaagse tuin met een botanisch en ecologisch oogpunt. De bloemperken zijn 18e-eeuws en ook het vegetatieve ornament trekt de aandacht van elke bezoeker. Ontdek het zelf vanuit uw vakantiehuisje en beleef een vakantie in de natuur!

De wandel-, fiets- en natuurliefhebber heeft altijd baat bij een natuurhuisje: zo kan elke vakantie in een prachtige, groene omgeving beleefd worden! Daarbij kunt u in Illkirch-Graffenstaden ook park Uhrich en natuurreservaat de Rohrschollen bezoeken; prachtige stukken natuur, op steenworp afstand van de stad, met oude bomen en grote, weerspiegelende wateren.

Een natuurhuisje voor u

Of u nu een ontspannen of actieve vakantie wilt beleven, een vakantie in het groen beleeft u vanuit een natuurhuisje! Al onze vakantiehuizen zijn authentiek van aard en zijn gelegen in een unieke omgeving. Dus, kiest u voor het landelijke vakantiehuisje of toch de authentieke en knusse gîte? Bekijk het aanbod aan natuurhuisjes in (Oost-)Frankrijk snel op de site!