Vakantiehuizen Issy-les-Moulineaux

Een vakantiehuis in Issy-les-Moulineaux

Lees meer over vakantiehuizen in Issy-les-Moulineaux

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Een vakantiehuis in Issy-les-Moulineaux

Ook het kleine plaatsje Issy-les-Moulineaux ligt aan de Seine en wordt gevormd door de bocht van deze rivier. Het in de Seine gelegen eiland van Saint-Germain is eveneens onderdeel van Issy-les-Moulineaux. Dit eiland is met beide Seine-oevers verbonden door de brug van Billancourt en vormt een zeer bijzonder plekje in Frankrijk. Ontdek de wijdere omgeving van Parijs nu zelf en boek een vakantiehuisje in de buurt. In dit aanbod aan vakantiewoningen op de website, vindt u altijd iets dat bij u past: of u nu een ontspannen vakantie wilt plannen met uw partner of een actieve vakantie voor het hele gezin.

Het bijzondere eilandje

Na 1980 werd het eilandje in de Seine opgesplitst in twee delen, namelijk een enorm park aan de oostzijde en groot woongebied voor architecten en kunstenaars aan de westelijke kant. Het enorme park is een genot om te bezoeken tijdens uw vakantie in Issy-les-Moulineaux en biedt geweldige mogelijkheden voor lange wandelingen en mooie fietstochten. Onderneem ontspannen activiteiten vanuit uw vakantiehuis en beleef op die manier de vakantie van uw leven!

Vanuit uw vakantiewoning of gîte in Issy-les-Moulineaux kunt u ook de prachtige villa’s en andere bouwwerken aan de westelijke kant van het eiland ontdekken. In het park aan de andere kant waant u zich in een prachtig natuurgebied in een landelijke omgeving.

Genieten in uw natuurhuisje

Beleef uw volgende vakantie in Issy-les-Moulineaux en geniet van de rust, ruimte, prachtige parken en natuur, de steden op steenworp afstand en de ligging aan het water. Een ideale bestemming voor de perfecte vakantie: boek een vakantiehuis en kom genieten!

Ontdek onze nieuwe look

Leuk dat je er bent! Onze website heeft een nieuw jasje gekregen, deze past een stuk beter. Alles werkt verder zoals je het gewend bent. Wat vind je van onze nieuwe look?