Vakantiehuizen Joué-lès-Tours

Verblijf in de buitenwijken van Tours

Lees meer over vakantiehuizen in Joué-lès-Tours

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Verblijf in de buitenwijken van Tours

Joué-lès-Tours is een relatief klein plaatsje in Frankrijk en is onderdeel van het arrondissement van Tours. Vanuit een vakantiewoning in Joué-lès-Tours kunt u van de rust en ruimte genieten, terwijl u wel op steenworp afstand van een prachtige en historische stad verblijft. Zo kunt u genieten van de cultuurhistorische rijkheid van Tours, met al haar monumenten en authentieke vakwerkhuisjes, terwijl u op een ontspannen locatie verblijft, weg van de drukte en in een groene omgeving. Geniet van uw verblijf in een unieke accommodatie; een knusse vakantiewoning of riant vakantiehuis. Op die manier kunt u rust en ruimte combineren met een stedentrip of stadsvakantie.

Beleef de bijzondere kant van Centre

Joué-lès-Tours is als middelgroot plaatsje gelegen in het Loiredal, het uitgestrekte gebied aan weerszijde van de rivier de Loire; de langste rivier van Frankrijk, met vele zijarmen en vertakkingen. Aan en rond de Loire vindt u veel groen natuurgebied, geschikt voor tochten te voet of met de fiets. Geniet van de rust van de natuur en de uitgestrekte velden in Centre en combineer een ontspannen vakantie in deze omgeving met stedenbezoek in de buurt.

Uw vakantiehuis in Joué-lès-Tours

Boek één van de vakantiehuisjes van de website, zodat u verzekerd bent van een unieke accommodatie in dit mooie stukje Midden-Frankrijk. Vanuit Joué-lès-Tours kunt u Tours en andere steden op uw gemak bezoeken, maar is uw verblijf toch weg van de massaliteit en de drukte. Ontdek de omgeving op eigen houtje en trek uw eigen plan vanuit uw vakantiehuis op maat; een riante vakantiewoning of nette gîte.