Vakantiehuizen La Courneuve

Geniet van stad en natuur

Lees meer over vakantiehuizen in La Courneuve
Lees meer over:

Geniet van stad en natuur

Wanneer u op zoek bent naar rust, ruimte en natuur is La Courneuve een geschikte locatie voor uw eerstvolgende vakantie. Meer groen in een stadje dan dit, vindt u namelijk nergens. La Courneuve is een stadje aan de rand van Saint-Denis en het grootse, indrukwekkende park van Georges Valbon is er onderdeel van. Georges Valbon is het grootste park van de gehele regio en bestaat uit 400 hectare beboste velden, groene vlakten, watervallen en meertjes. Ontdek bijzondere vogelsoorten, unieke wilde bloemsoorten of ga een dagje uit met de gehele familie. Naast natuur is hier namelijk ook genoeg vermaak te vinden voor jong en oud.

Alles wat u nodig heeft

Wanneer u voor één van de vakantiehuizen in of rond La Courneuve kiest, heeft u zowel het vliegveld, als de vele middeleeuwse stadjes van Île-de-France, de Seine en uitgestrekt natuurgebied op steenworp afstand. Alles wat u nodig hebt om uw vakantie comfortabel, prettig en uitermate bijzonder te maken. Maak uitgebreide wandelingen, fietstochten, ontdek de middeleeuwse stadjes in de buurt, ga cultuur proeven, geniet van de zon en des te meer van het heerlijke eten dat u hier zult vinden. Vanuit een vakantiehuisje of imposante vakantiewoning zult u de tijd van uw leven beleven.

Keuze uit unieke vakantiehuisjes

De vakantiehuisjes van natuurhuisje.nl zijn allemaal uniek. Kijk op de website en kies een accommodatie die helemaal aansluit op uw persoonlijke wensen. Bezoek La Courneuve en geniet van de omgeving en uw natuurhuisje: een karaktervolle gîte of uniek vakantiehuis op maat voor u.