Vakantiehuizen La Garenne-Colombes

La Garenne-Colombes aan de Seine

Lees meer over vakantiehuizen in La Garenne-Colombes
Lees meer over:

La Garenne-Colombes aan de Seine

La Garenne-Colombes is een gemoedelijk plaatsje, gelegen in een grote bocht van de Seine, vlak boven Parijs. Aan de andere zijde van de rivier vind je plaatsjes als Argenteuil, Saint-Denis of Boulogne-Billancourt. Ook het bos van Boulogne is vlak nabij La Garenne-Colombes gelegen. Dit romantisch aandoende en weelderige natuurpark, ligt pal naast Parijs. Een kleurrijk gebied, kleine meertjes waar wordt gevaren, een watervalletje en prachtige bloemen. Kom langs om te wandelen, picknicken of gewoonweg van de prachtige omgeving te genieten. Vanuit een vakantiehuis in La Garenne-Colombes is dit een geweldige dagbesteding.

Natuur en cultuur

Trek erop uit vanuit je vakantiehuisje of mooie gîte en knoop er direct een bezoek aan Parijs aan vast. Vanuit jouw vakantiehuisje in de buurt begeef je je binnen enkele minuten in deze indrukwekkende metropool, waar je vervolgens urenlang kunst kunt bezichtigen en cultuur kunt snuiven. Sluit de dag af met een verse kop koffie op een terras in Montmartre; waarna je na een dag lang genieten terugkeert naar het vakantiehuis.

Een ontspannen week weg

La Garenne-Colombes is de ideale bestemming als je toe bent aan een weekje ontspanning, rust, ruimte en natuur. Wandelen, fietsen, stadjes bezoeken, picknicken; alles is mogelijk vanuit een vakantiehuisje in La Garenne-Colombes. Trek je eigen plan en leer dit stukje Frankrijk tijdens jouw eerstvolgende vakantie of stedentrip beter kennen. Boek één van de vakantiehuizen van de website en kom een week of langer lekker genieten..