Vakantiehuizen La Teste-de-Buch

Bezoek La Teste-de-Buch

Lees meer over vakantiehuizen in La Teste-de-Buch
Lees meer over:

Bezoek La Teste-de-Buch

La Teste-de-Buch is een Frans plaatsje dat eveneens in Aquitanië gesitueerd is. Dit stukje westkust in Frankrijk is voornamelijk zeer bekend vanwege haar Dune du Pyla: de hoogste zandduin van Europa, die te vinden is op haar grondgebied. Vanuit deze indrukwekkende zandduin, starten haar goudkleurige stranden met het fijne zand. De kustlijn en de vergezichten die u kunt beleven vanaf deze hoge duin, zijn op zichzelf al zeer de moeite waard. De combinatie van de enorme zandduin, zoutwatermoerassen, natuurlijke zandbanken en de mooie, natuurlijke baai, Bassin d’Arcachon, vormen samen met haar rijke, groene natuur een grote trekpleister voor zowel natuur-, wandel- als watersportliefhebbers.

Een prettig vakantiehuisje aan de kust

Wanneer u La Teste-de-Buch bezoekt, zult u snel achterhalen hoe veelzijdig dit middelgrote kustplaatsje is. Een unieke vakantiebestemming voor iedereen die houdt van buitenzijn, natuur en kust. Ook vogelspotters hebben aan La Teste-de-Buch een zeer goede bestemming. In het vogelreservaat zijn namelijk allerlei vogelsoorten te spotten! Wanneer u hier een prettige vakantiewoning of ruim vakantiehuis boekt, kunt u optimaal genieten van La Teste-de-Buch en omgeving.

De veelzijdigheid van Zuid-Frankrijk

Vlakbij uw locatie bevindt zich ook het enorme maritieme dennenbos van Landes: een waterrijke omgeving met prachtige fiets- en wandelroutes. Kies voor de authentieke vakantiehuisjes van Natuurhuisje.nl en ontdek de prachtige omgeving van La Teste-de-Buch, haar kustlijn, omringende natuur en omliggende stadjes die Aquitanië rijk is. Omring u door groen en geniet vanuit uw vakantiehuis van de mooiste vergezichten die u in Zuid-Frankrijk vindt. U beslist zelf hoe actief of ontspannen u uw vakantie invult. Vanuit onze vakantiehuizen bezoekt u de mooiste plekjes en is alles mogelijk.