Vakantiehuizen Le Chesnay

Rust en ruimte in Frankrijk

Lees meer over vakantiehuizen in Le Chesnay

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Rust en ruimte in Frankrijk

Op steenworp afstand van de hoofdstad verblijven, maar toch omgeven worden door groen? Vanuit een vakantiehuis in Le Chesnay is dat mogelijk! Wanneer je rust, ruimte en ontspanning op wilt zoeken, maar toch een bestemming wilt kiezen met Parijs in het achterhoofd, is dit de ideale bestemming. Kies een vakantiehuisje of prettige vakantiewoning in of rond Le Chesnay en beleef een heerlijke vakantie in Frankrijk!

Zomerse authenticiteit

Le Chesnay is een plaatsje nabij Boulogne-Billancourt en Versailles en verstopt tussen groen gebied. Zo liggen de tuinen van Versailles aan de ene zijde en vind je een regionaal bos aan de andere. Ook het bosgebied van Malmaison en andere natuur zijn nabij gelegen; de wandel-, fiets- of natuurliefhebber heeft dus gegarandeerd een fijne vakantiebestemming aan Le Chesnay.

Welk vakantiehuisje kies jij?

Kies je een vakantiehuisje te midden van het groen en de bossen of toch een vrijstaande vakantiewoning aan de rand van dit gemoedelijke plaatsje? Welke accommodatie je ook kiest; met een natuurhuisje ben je altijd verzekerd van een prettig verblijf. Leer Frankrijk eens op een andere manier kennen en bezoek zowel Parijs als Versailles, haar prachtige tuinen, de bossen en de pittoreske stadjes in de buurt. Zowel natuur- als kunst- en cultuurliefhebbers zijn hier volledig op hun plek. Ga dit keer voor zo een authentiek vakantiehuisje en beleef het komende zomer helemaal zelf.