Vakantiehuizen Le Creusot

Uw vakantie in Le Creusot

Lees meer over vakantiehuizen in Le Creusot

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Uw vakantie in Le Creusot

Wanneer u de van oorsprong belangrijke wijnregio Bourgogne bezoekt, is het zeker aan te raden in Le Creusot te verblijven. Dit oude mijnstadje ligt op steenworp afstand van de prachtige steden Lyon en Parijs en vanuit een vakantiehuis in deze stad is ook het prachtige regionale park Morvan goed te bezoeken. Vanwege haar verleden in de mijnbouw is Le Creusot voorzien van veel industrieel erfgoed, dat tekenend is voor het stadje. Echter, de stad is ook voorzien van een mooi aanbod aan cultuurhistorisch erfgoed, dat in contrast met de industriële overblijfselen een charmant en imponerend geheel vormt.

Een vakantiehuisje in authentiek Bourgogne

Wanneer u besluit Le Creusot te bezoeken, zal een natuurhuisje – een riante vakantiewoning of gemoedelijk vakantiehuisje – uw vakantie een unieke twist geven. Beleef de bijzondere omgeving van Le Creusot en ontdek het verhaal achter de stad. Maak mooie wandelingen door de natuur, ontdek de vele meren in de regio en bezoek de Promenade des Crêtes, welke u via een prachtige route naar een adembenemend panorama-uitzicht leidt. In Le Creusot vindt u eveneens enkele lokale festiviteiten die jaarlijks plaatsvinden en waar lokale ambachten, eten, drinken en muziek gecombineerd worden tot een feestelijk geheel.

Geniet van puur Frankrijk

Hoe u uw vakantie ook invulling wilt geven, de vakantiehuizen die u op onze website vindt, vormen de perfecte accommodatie tijdens uw verblijf in Le Creusot. Kies voor een niet-standaard verblijf in een oude boerderij, mooi landhuis of authentiek vakantiehuisje. Leer Le Creusot en haar geschiedenis beter kennen en geniet van Frankrijk op haar best.