Vakantiehuizen Le Havre

Een pittoresk kustplaatsje

Lees meer over vakantiehuizen in Le Havre
Lees meer over:

Een pittoresk kustplaatsje

Aan de westkust van Frankrijk vinden we Le Havre, ofwel de haven, een havenplaatsje dat van grote betekenis is (geweest) voor Parijs. Met Le Havre als bestemming heeft u zowel de kust, een prachtig strand, een mooie haven als een indrukwekkend stadje tot uw beschikking. Dit middelgrote stadje is een veelzijdige vakantiebestemming en biedt u alles wat u nodig heeft voor een ontspannen verblijf, dat u beleeft vanuit uw vakantiehuis.

Strand, natuur, monumenten en meer

Boek een bijzonder, Normandisch vakantiehuis rond Le Havre, bezoek vanuit daar de kust, zet uw bezoek door in de binnenstad en bezichtig de indrukwekkende st. Josephkerk, de kathedraal van Notre-Dame of ontdek één van de vele, lokale festivals. Maak een wandeling langs de Seine en wandel over de Pont de Normandië. Vanaf deze brug heeft u een prachtig overzicht over de stad. Ook kunt u de beeldschone stadstuinen bezoeken en genieten van de prachtige vergezichten, die u vanaf hier heeft.

’s Avonds komt u in uw vakantiehuisje bij van alle indrukken die Le Havre heeft achtergelaten. Een natuurhuisje is er in alle soorten en maten. Ga uw persoonlijke wensen en voorkeuren na en boek op basis daarvan een landelijke studio aan de rand van het bos of een authentiek vakantiehuisje. Alle vakantiehuizen van de website hebben iets unieks, dus kies voor zo’n accommodatie en beleef een heerlijke vakantie.

Een bijzonder stukje Frankrijk

Een unieke bestemming vraagt om een unieke accommodatie. Met één van de vakantiehuizen van onze website in of rond Le Havre zit u altijd goed. De natuurhuisjes ademen de sfeer van de omgeving en zijn altijd uniek van aard: u zult nooit ergens een tweede exemplaar vinden.