Vakantiehuizen Le Petit-Quevilly

Op vakantie in Le Petit-Quevilly

Lees meer over vakantiehuizen in Le Petit-Quevilly
Lees meer over:

Op vakantie in Le Petit-Quevilly

Le Petit-Quevilly is gelegen in de regio van Normandië in Noord-Frankrijk, aan de Seine. Het stadje ligt vlakbij La Bouille en Jumieges Abbey en is voorzien van een rijk aanbod aan architectuur, erfgoed en monumenten. In het stadje zelf en in omringende stadjes en de omgeving is volop te beleven voor de bezoeker van buitenaf. Boek één van de vakantiehuizen in deze regio en beleef een bijzondere vakantie in deze streek, die u gedurende uw vakantie nader kan leren kennen.

Uw vakantiehuisje in Haute-Normandië

Ook is het centrum van Le Petit-Quevilly uitermate geschikt om rond te dwalen en zo te genieten van de oude bouwstijlen die hier zichtbaar zijn en de bosrijke omgeving die de stad omringd. Kijk op onze website en kies één van de vakantiehuizen, zodat u Le Petit-Quevilly in eigen tempo kan leren kennen tijdens uw volgende vakantie!

De vakantiehuisjes en mooie gîtes zijn er in alle vormen, soorten en maten en er is voor ieder wat wils. Bezoek vanuit uw natuurhuisje hier ook Pont-Audemer, Lyons-la-Foret of Evreux.

Groen in de buurt

Als u er voor in bent de omgeving nader te ontdekken vanuit zo’n prachtige vakantiewoning, breng dan ook een bezoekje aan de Giverny Gardes. Deze tuin van Claude Monet doet net zo romantisch aan als de werken die deze schilder voortbracht. Waan u in vroegere tijden en beleef de pure romantische sfeer die dit stukje natuur u biedt.