Vakantiehuizen Livry-Gargan

Een natuurhuisje als vakantiewoning

Lees meer over vakantiehuizen in Livry-Gargan

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Een natuurhuisje als vakantiewoning

Livry-Gargan ligt op een soort vage grens tussen stad en natuur. Het stadje in Île-de-France ligt ten oosten van Aulnay-sous-Bois en Drancy en ten westen van mooie parken en natuurgebieden, zoals het bos van Bernouille, het bos van de Couronne en het park van Sevran. Wanneer u één van onze vakantiehuizen boekt in of rond Livry-Gargan kunt u dus alle kanten op. Kom langs en geniet van een natuurhuisje als accommodatie: een knusse gîte of een uniek en gerenoveerd vakantiehuisje en ontdek wat Livry-Gargan allemaal te bieden heeft.

Bosrijke omgeving en stadsparkjes

Ook beschikt Livry-Gargan zelf nog over enkele, knusse stadsparkjes die wat groen in het stadje brengen. Genoeg natuur in de buurt dus, in de omgeving van Livry-Gargan. Spendeer uw komende (zomer)vakantie in dit knusse stadje in Île-de-France en kom heerlijk tot rust in uw gemoedelijke vakantiehuis. Wandelen, fietsen, de omgeving ontdekken.. U doet het allemaal op eigen houtje, met een mooi natuurhuisje als basis, waar u tegen het einde van de dag weer voldaan naar terugkeert.

Een relaxte vakantie

De natuurlijke, bosrijke omgeving van de parken en bossen in de buurt, wanen u in een intiem natuurgebied, met prachtige flora en fauna. Wanneer u wat langer in Livry-Gargan verblijft, kunt u ook één of meerdere daagjes in Parijs spenderen. Zoek de drukte op wanneer u dat wenst en keer voor de ontspannen en relaxte sfeer terug naar uw vakantiehuis, waar u de avond nader invulling geeft met uw reisgezelschap.