Would you rather browse this website in English? Click here to switch to our English website.

Vakantiehuizen Mantes-la-Jolie

Ontdek de natuur van Île-de-France

Lees meer over vakantiehuizen in Mantes-la-Jolie
Lees meer over:

Ontdek de natuur van Île-de-France

Een vakantiehuis in of rond Mantes-la-Jolie is absoluut een geschikte vakantiebestemming voor de liefhebber van natuur, rust en ruimte. Mantes-la-Jolie is namelijk een zeer klein plaatsje, gelegen aan de Seine en aan de voet van het enorme, regionale natuurgebied Vexin Francais. Met uitgestrekte velden, authentieke en pittoreske landschappen, wouden, weide en prachtige heuvelflanken: verdiep u gedurende uw vakantie in dit prachtige natuurgebied en beleef dit stukje Frankrijk vanuit een authentiek vakantiehuisje in de buurt.

Kunst en cultuur in het groen

Met haar 71.000 hectare aan natuurgebied, beslaat Vexin Francais zelfs twee departementen in Frankrijk. Wilt u meer informatie over dit gebied? Bezoek dan het informatiecentrum dat in het imposante kasteel van Théméricourt gevestigd is. Uitgebreide wandelingen en lange fietstochten, geen gebied is zo geschikt voor liefhebbers van natuur, wandelen, fietsen en (natuurlijk) erfgoed.

Uw eigen natuurhuisje

Vanuit een vakantiehuisje op de website ontdekt u de omgeving van Mantes-la-Jolie op uw gemak en in eigen tempo. Kies één van deze vakantiehuizen en trek er een paar daagjes of een paar heerlijke lange weken op uit en geniet van de natuur die in Frankrijk, relatief dichtbij de hoofdstad, te vinden is. Ook kunt u vanuit uw mooie gîte of vakantiewoning Versailles bezoeken en de bijbehorende, prachtige tuinen ontdekken. Ga voor een ontspannen vakantie in een authentieke, groene omgeving en beleef het allemaal vanuit een authentieke accommodatie, eveneens gelegen in het groen.