Vakantiehuizen Meaux

Meaux aan de Marne

Lees meer over vakantiehuizen in Meaux
Lees meer over:

Meaux aan de Marne

Meaux is een verstopt plaatsje in Île-de-France, gelegen in een bocht van de rivier de Marne. In de vakantiehuizen in of rond Meaux, waant u zich even helemaal weg. Met de auto is hoofdstad Parijs bijvoorbeeld nog goed te bezoeken, op zo’n 50 km afstand van dit stadje. Een dagje ronddwalen in deze metropool is vanuit dit gemoedelijke stadje dus ook zeker niet uitgesloten, tijdens uw vakantie.

Ontdek park Pâtis

Met haar ligging aan de Marne beschikt Meaux ook over een eigen, zeer waterrijk, natuurgebied, namelijk het natuurpark van Pâtis. Voor wandel- en fietsliefhebbers is Meaux om die reden een zeer fijne vakantiebestemming. Een knus vakantiehuisje, of juist vrijstaande vakantiewoning, een pittoresk Frans dorpje, gelegen aan de rivier, een geheel eigen natuurpark om de hoek en gelegen vlakbij Parijs: wat wilt u nog meer? Qua locatie is Meaux zeer geschikt voor familievakanties of een vakantie waar u de hond kunt meenemen! Zoek op de website naar accommodaties waar uw viervoeter ook is toegestaan en beleef een gemoedelijke en zeer gezellige vakantie.

Een vakantiehuisje naar keuze

Meaux beschikt eveneens over enkele indrukwekkende musea, zoals haar historisch museum, en mooi erfgoed, zoals de kathedraal in het centrum. Plan uw vakantie, boek één van de unieke vakantiehuizen en ga een heerlijk ontspannen vakantie tegemoet. Vul uw vakantiedagen in zoals u wilt en geniet daarbij optimaal van uw authentieke, knusse vakantiehuisje.