Vakantiehuizen Meudon

Cultuur, natuur en meer in Meudon

Lees meer over vakantiehuizen in Meudon
Lees meer over:

Cultuur, natuur en meer in Meudon

Op nog geen 10 km afstand van Parijs en als onderdeel van het arrondissement van Boulogne-Billancourt, is Meudon een interessante vakantiebestemming. Het is een ideaal stadje, wanneer u houdt van groene bossen en natuurlijke omgeving. Ook op cultuurhistorisch vlak doet Meudon niet onder voor andere stadjes in dit gedeelte van Frankrijk. Lange tijd diende het stadje als geliefd woonoord voor verscheidene kunstenaars, die er graag huisvestten, wat wellicht mede te danken is aan haar Rodinmuseum. Ook het kunst- en geschiedenismuseum van Meudon vormt een ware trekpleister en is een bezoekje meer dan waard!

Een bijzonder natuurhuisje

Beleef uw vakantie hier in Meudon vanuit een bijzonder vakantiehuisje in de buurt. Ontdek de vakantiewoningen op onze website en check of er een geschikte accommodatie voor u bij zit. Vanuit uw knusse vakantiehuisje of gîte kunt u vervolgens Parijs en Versailles verkennen en uitgebreide wandelingen en fietstochten ondernemen in het dichtbeboste gebied waar Meudon deel van uitmaakt.

Ontdek het bos van Meudon, het bos van Fausses Reposes of het regionale gebied van Saint-Cloud. Ook de tuinen van Versailles zijn een bezoek absoluut waard als u uw vakantie hier in de buurt spendeert.

Authenticiteit en ontspanning

Ontdek cultuur, natuur, mooie steden en de rust die de omgeving uitstraalt. Een natuurhuisje is daarbij niet zo maar een vakantiehuis, maar een zeer fijne en absoluut authentieke en unieke accommodatie die u alles biedt wat u wenst, gedurende een ontspannen trip of heerlijk lange vakantie.