Vakantiehuizen Montfermeil

Het mooie Montfermeil

Lees meer over vakantiehuizen in Montfermeil
Lees meer over:

Het mooie Montfermeil

Op zo’n 15 km afstand van maar liefst drie interessante steden, ligt Montfermeil op een mooie plek tussen de bossen. Stad en natuur zijn op steenworp afstand van jouw vakantiehuis te vinden; dat klinkt als een ultieme vakantiebestemming. 15 hectare aan parken en uitgestrekte velden en 20 hectare aan bossen. De fiets- en wandelliefhebber is hier gegarandeerd op z’n plek. Wanneer je één van onze vakantiehuizen huurt, heb je een accommodatie van waaruit je alle kanten op kunt.

Ontspanning in het groen

Kies voor een vakantie op een unieke groene locatie en geniet van een ontspannen vakantie. Je eerste ervaring in een vakantiehuisje van natuurhuisje.nl is altijd een bijzondere. Een stedentrip, een trek door de natuur of een heerlijke vakantie vol culinaire hoogtepunten en ontspanning; alles is mogelijk. De vakantiehuizen uit ons aanbod staan altijd op een fantastische plek te midden van veel groen en indrukwekkende natuur.

Omring jezelf met sfeer en karakter

Het gemoedelijke plaatsje Montfermeil beschikt zelf over veel erfgoed van grootse kwaliteit. Ontdek het historische kasteel, de bijzondere musea, de 12e-eeuwse kerk en de oude molen. Vanuit het sfeervolle vakantiehuisje of de vrijstaande gîte ontdek je de ware ziel van het oude Montfermeil.

Kom relaxen in een bijzonder stukje Frankrijk en doe dat vanuit een vakantiehuis vol karakter. Alleen dan leer je de ware aard van dit stukje Île-de-France echt kennen.