Vakantiehuizen Neuilly-sur-Marne

De natuurlijke loop van de Marne

Lees meer over vakantiehuizen in Neuilly-sur-Marne

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

De natuurlijke loop van de Marne

Ten oosten van Parijs, achter Montreuil, vinden we het plaatsje Neuilly-sur-Marne. Zoals de naam al zegt is het stadje gelegen aan de Marne, waar het haar natuurlijke bochten volgt en waarin haar park gelegen is. Het park Haute Île ligt namelijk als zijnde een soort eilandje in de rivier, en is een bezoekje zeker waard. Deze groene omgeving heeft namelijk een ontspannen uitstraling en biedt eveneens vermaak aan jonge kinderen, met haar uitgebreide speeltuin. Wilt u gedurende uw relaxte zomervakantie nabij Parijs verblijven en toch genieten van de rust en ruimte van de regio? Kies dan voor een vakantiehuis bij Neuilly-sur-Marne.

Geruim aanbod aan natuurhuisjes

Ons aanbod aan vakantiehuizen is altijd uitgebreid en gevarieerd. Ook zult u nooit twee dezelfde vakantiehuizen vinden. Elk natuurhuisje is namelijk uniek en heeft een geheel eigen karakter. Een gemoderniseerde gîte of een statige vakantiewoning; bezoek Neuilly-sur-Marne en geniet, van de rust en ruimte die Île-de-France op deze plek biedt.

Natuurlijk gebied in de buurt

Naast het groene eiland in de Marne, liggen het park Coteaux d’Avron en het park de Noisiel eveneens dichtbij. Genoeg groen in de buurt dus, om van te genieten tijdens u verblijf in een gemoedelijk vakantiehuisje in de buurt. Reserveer snel uw ideale vakantiewoning op de website en wees komende zomer verzekerd van een bijzondere vakantie in een mooi stukje Frankrijk.