Vakantiehuizen Neuilly-sur-Seine

Een ideale vakantiebestemming in Frankrijk

Lees meer over vakantiehuizen in Neuilly-sur-Seine

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Een ideale vakantiebestemming in Frankrijk

Bent u op zoek naar de perfecte vakantiebestemming in Frankrijk, met alles wat u wilt binnen handbereik? Bekijk dan eens de vakantiehuizen in en rond Neuilly-sur-Seine. Dit kleine plaatsje is gelegen in het departement van Hauts-de-Seine en is zeer gunstig gelokaliseerd tussen de Seine, het prachtige Parijs en het indrukwekkende Bois de Boulogne. Om die reden is er voor iedereen genoeg te doen in deze omgeving. Vanuit uw vakantiehuis onderneemt u de mooiste wandelingen langs de Seine, bezoekt u de historische wijken van Parijs en dwaalt u rond in het prachtige, uitgebreide bos van Boulogne.

Boek een vakantiehuis in de buurt

Als voorstad van Parijs doet het plaatsje Neuilly-sur-Seine wat chique aan. Ook vormt het eiland La Grande Jatte, dat gelegen is in de Seine, een deel van het stadje. Een bijzondere locatie dus, als onderdeel van uw stedentrip of ontspannen vakantie in Frankrijk. Boek een natuurhuisje in Neuilly-sur-Seine: een vrijstaande vakantiewoning in een landelijk, groen gebied of een knus vakantiehuis op een verstopt plekje.

Historie, cultuur en natuur op één plek

Vul uw dagen met bezoekjes aan Parijs of omliggende stadjes, wandelingen langs de Seine, ontdek daarbij La Grande Jatte en dwaal rond in Bois de Boulogne. In dit prachtige en imponerende bos vindt u enorme bomen, bloemenperkjes, wateren en wandelpaadjes. Kies een natuurhuisje als accommodatie en ontdek de omgeving vanuit dit prettige vakantiehuis dat u op basis van uw eigen wensen en voorkeuren kiest. Met een natuurhuisje bent u altijd voorzien van een authentieke accommodatie op een unieke plek.