Vakantiehuizen Palaiseau

Een knusse vakantiewoning in Palaiseau

Lees meer over vakantiehuizen in Palaiseau

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Een knusse vakantiewoning in Palaiseau

Een uitgebalanceerde vakantiebestemming, dat is Palaiseau absoluut. Qua locatie ligt het zeer kleine plaatsje namelijk precies tussen de enorme metropool en een indrukwekkend natuurgebied in. Op die manier kun je alle kanten op, gedurende je vakantie in een vakantiehuisje van onze website! Kies nu een vakantiehuis dat bij jou past, op basis van persoonlijke wensen en voorkeuren, zoals een riante vakantiewoning of een gemoedelijke gîte. Door te kiezen voor een natuurhuisje, kom je op plaatsen waar je nooit eerder bent geweest. Vermijd massaliteit, toerisme en drukte en kom op de mooiste plekjes terecht.

Omringd met bosgebied

Voor wandel-, fiets- en natuurliefhebbers is Palaiseau absoluut een geschikte vakantiebestemming. Met het bosdomein van Verrières, de bossen van Meudon en het bosgebied van Rambouillet op steenworp afstand, kun je je hier gedurende jouw vakantie uitgebreid vermaken. Kom tot rust, ontspan, relax en geniet tegelijkertijd van een actieve vakantie door uitgebreide tochten te ondernemen.

Parijs aan je zijde

Ook bevind je je gedurende dit verblijf in een vakantiehuisje vlakbij Versailles en haar prachtige tuinen. Trek er een geruime dag voor uit om het indrukwekkende paleis en haar uitgestrekte tuinen te bezoeken. Ook een dagje Parijs is goed te realiseren, gezien de ligging van de bestemming. Vanuit jouw natuurhuisje kun je in een halfuurtje in Parijs arriveren. Begin je ontdekkingstocht daar met een grote kop café au lait en een croissant en ontdek de stad in eigen tempo!