Would you rather browse this website in English? Click here to switch to our English website.

Vakantiehuizen Parijs

Een geromantiseerde bestemming

Lees meer over vakantiehuizen in Parijs
Lees meer over:

Een geromantiseerde bestemming

Als men aan de regio Île-de-France denkt, denkt men aan Parijs. Mede hierom is deze streek voorzien van een uitzonderlijk aanbod aan erfgoed en een prachtige, historische achtergrond. Iedereen zou deze prachtige Franse hoofdstad een keer bezocht moeten hebben, omdat haar cultuurhistorische achtergrond, romantische sfeer en imponerende monumenten van grote bijzonderheid zijn.

Boek een vakantiewoning op steenworp afstand van de stad of ga voor een knus appartement midden in Montmartre. Vanuit hier zijn niet alleen de Sacré Coeur en de Notre Dame gemakkelijk te bezoeken, maar kunt u zich ook storten in de onuitputbare kunstcollectie van het Louvre of Centre Pompidou, een bezoek brengen aan de statige, knusse wijkjes, een mooie wandeling maken langs de Pont Neuf of genieten van een heerlijke uiensoep of goed glas wijn in een intiem café te midden van het centrum.

Uw natuurhuisje rond de hoofdstad

Een grootse stad als Parijs bezoeken, zonder te verdrinken in de massaliteit, lijkt normaal gesproken onmogelijk. Bekijk dan ons aanbod aan vakantiehuizen in en rond Parijs: knusse vakantiehuisjes of mooie appartementen, accommodaties waar u uw eigen plekje creëert.

De vakantiehuizen van natuurhuisje zijn er in alle soorten en maten: bekijk de site en ontdek het zelf. Ook in Parijs kunt u een heerlijk relaxte vakantie beleven, door uw eigen plan te trekken. Ga wandelen langs de Seine, maak een late wandeling door Montmartre en langs de Eiffeltoren en haal een baguette en flesje wijn, waarmee u picknickt in uw eigen, knusse vakantiewoning nabij de stad.

Genieten in Parijs

In Parijs ontdekt u het rijke aanbod aan kunst, monumenten, gezellige straatjes, standbeelden, stadstuinen en meer. Ontdek de rijkheid van Parijs in de breedste zin van het woord en ontdek de hoofdstad op een andere manier, op uw eigen manier, vanuit één van de vakantiehuizen van natuurhuisje.