Vakantiehuizen Pontault-Combault

Omringd door natuur

Lees meer over vakantiehuizen in Pontault-Combault
Lees meer over:

Omringd door natuur

Ten oosten van Parijs vinden we Pontault-Combault, een plaatsje in Île-de-France omringd door natuurgebied. Vlak onder de rivier de Marne gelegen en gelokaliseerd tussen het bos van d’Armainvilliers aan de oostzijde en het bos van Notre-Dame aan de westkant. Boek één van de aangeboden vakantiehuizen in de buurt en geniet van de stilte, het groen en uw positie te midden van pittoreske stadjes.

De ideale wandelbestemming

Het bos van Notre-Dame is absoluut geschikt voor mooie fietstochten. Het ruime en boomrijke natuurgebied heeft een mysterieuze en moerasachtige sfeer, maar is absoluut een genot om te bezoeken bij mooi weer! D’Armainvilliers vormt eveneens een prachtig natuurdomein, waar de mooiste wandelroutes te volgen zijn. In dit laatste gebied vindt u, net als in het park van het Château van d’Ormesson, een prachtige oude villa, als stukje erfgoed in de omgeving.

Trek uw eigen plan

Welke vakantiehuizen en gîtes u allemaal in en rond Pontault-Combault zult vinden, kunt u zien op onze website. Als u uw eerstvolgende vakantie in Pontault-Combault doorbrengt, bent u verzekerd van een heerlijk luie, lome of juist actieve en veelzijdige vakantie. Trek uw eigen plan en boek een natuurhuisje om uw verblijf helemaal af te maken, zoals een unieke vakantiewoning of een gemoedelijk vakantiehuisje.