Vakantiehuizen Romainville

Een natuurhuisje naast Parijs

Lees meer over vakantiehuizen in Romainville
Lees meer over:

Een natuurhuisje naast Parijs

Het arrondissement van Parijs is een bijzondere combinatie van druk, verstedelijkt gebied en rustige, gemoedelijke plaatsjes. Waar de stadjes vlak buiten Parijs redelijk dicht op elkaar liggen, beschikken zij eveneens over een eigen sfeer en karakter en hebben zij hun eigen erfgoed en parkjes. Dat geldt ook voor Romainville, een suburb ten oosten van Parijs. Hier vind je vakantiehuisjes in allerlei soorten en maten om je eerstvolgende vakantie in te beleven. Kies nu voor een verstopt vakantiehuisje of een ruime, doch knusse vakantiewoning..

Goed bereikbaar arrondissement

De hoofdstad is vanuit Romainville gemakkelijk te bereiken per trein, metro of met de auto. Enkele kilometers van je vakantiehuisje verwijderd vind je de Eiffeltoren, Montmartre, Centre Pompidou en allerlei gezellige Parijse bistro’s en cafeetjes.

Beleef jouw eerstvolgende vakantie in een accommodatie op steenworp afstand van Parijs en ervaar de combinatie van rust en drukte. Van chaos en stilte. Vul je vakantie in zoals jij wilt en geniet van alles wat in de buurt aanwezig is. Het park van Villette, het bos van Vincennes, het park van Tremblay, Bobigny of Noisy-le-Sec.

Rust, ruimte, drukte en levendigheid in één vakantie

Leer het verstopte Romainville kennen als onderdeel van de buitenwijken van Parijs. Creëer een vakantie die geschikt is voor elk gezelschap en geniet van één van onze vakantiehuizen met je partner, kinderen of enkele vrienden en ga voor een gezellige tijd in een mooi stukje Frankrijk.