Vakantiehuizen Rueil-Malmaison

Het gemoderniseerde Rueil-Malmaison

Lees meer over vakantiehuizen in Rueil-Malmaison
Lees meer over:

Het gemoderniseerde Rueil-Malmaison

Rueil-Malmaison is mooi gelegen aan de Seine, onder Nanterre, op nog geen 15 kilometer afstand van het centrum van Parijs. Het stadje heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot een mooie, moderne stad, hoewel enkele historische wijken en buurten bewaard zijn gebleven. Rond het stadscentrum vindt u enkele mooie monumenten, zoals Château de Malmaison, de Sint-Petruskerk en de Pauluskerk, die u vanuit uw vakantiehuis rustig kunt bezoeken. Vanwege haar bloemenperkjes en subtiele groen, beschikt de stad ook over een natuurlijke en zeer prettige uitstraling.

Boek een vakantiehuisje in de buurt

Wat Rueil-Malmaison eveneens een bijzondere plek maakt, is het feit dat de stad enkele tijd heeft gediend als verblijfplek van Napoleon Bonaparte en Josephine. Het slot Château de Malmaison was eind 18e eeuw dan ook eigendom van Napoleon. In het historische stadscentrum van Rueil-Malmaison is het stadse karakter terug te vinden, dat mede gecreëerd wordt door de achtergrond van de stad en de monumenten waarover zij tegenwoordig nog beschikt.

Boek één van de vakantiehuizen van de website en ontdek dit alles helemaal zelf, tijdens uw vakantie in dit bijzondere stadje. Een mooie, gerenoveerde gîte of vrijstaande vakantiewoning op steenworp afstand van Parijs, in een authentieke omgeving.

Een relaxt weekje weg

Kies een natuurhuisje als accommodatie: een vakantiehuis voor het hele gezin, of een klein en verstopt vakantiehuisje voor u en uw partner. Vanuit hier ontdekt u het erfgoed, de bijzondere sfeer, de achtergrond van de stad, maakt u wandelingen langs de Seine en ontdekt u de omringende natuur, zoals het nationale domein van Saint-Cloud of het bos van Malmaison.