Vakantiehuizen Saint-Cloud

Het historische Saint-Cloud

Lees meer over vakantiehuizen in Saint-Cloud
Lees meer over:

Het historische Saint-Cloud

Het in Île-de-France gelegen plaatsje Saint-Cloud staat onder meer bekend om haar historische kasteel. Het kasteel van Saint-Cloud was een koninklijk paleis, ongeveer 10 kilometer van Parijs gelegen, dat onder andere is bewoond door Napoleon I en II. Nadat het kasteel in 1870 is afgebrand, is er op de plek van dit vergane stukje erfgoed een groots park ontstaan. Vanuit jouw vakantiehuis in de buurt, vind je meer dan alleen dit park: Saint-Cloud wordt namelijk omgeven door groen en is eveneens gelegen aan de Seine. Zo vormt dit gemoedelijke en historische plaatsje een prachtige locatie om jouw eerstvolgende vakantie door te brengen.

Het beste van beide werelden

Vanuit het vakantiehuis of de prachtige vakantiewoning hier zijn eveneens het bos van Boulogne en het bosgebied van Malmaison zeer nabij gelegen. Deze groene parken vormen de ultieme locatie om een prachtige wandeling of fietstocht te ondernemen of een dagje te ontspannen. Wanneer je de bocht van de Seine volgt of de rivier tweemaal oversteekt, ben je eveneens binnen no time in Parijs, waar je een dag vol cultuurhistorie kunt ervaren en de mooiste kunstcollecties kunt bekijken.

Kies jouw ultieme accommodatie

Boek een vakantiehuisje of gîte en geniet van deze ultieme vakantiebestemming. Met de Seine en prachtige parken aan je zijde en de hoofdstad op steenworp afstand, kun je je geen betere bestemming indenken. De vakantiehuizen van natuurhuisje.nl zijn allemaal uniek van stuk en ademen sfeer en authenticiteit. Bekijk het aanbod en kies voor een relaxte vakantie in een bijzondere, Franse streek.