Vakantiehuizen Saint-Maur-des-Fossés

Een bijzondere omgeving

Lees meer over vakantiehuizen in Saint-Maur-des-Fossés

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Een bijzondere omgeving

Wanneer u de streek Ile-de-France beter leert kennen, zult u merken dat dit gebied over vele dorpjes en stadjes beschikt met een bijzondere achtergrond. De focus van deze streek ligt bij toeristen toch vaak op Parijs, hoewel haar arrondissement en omringende gebied ook genoeg te bieden heeft. De vakantiehuizen van onze website geven u een kijkje in de (rest van de) streek en laten u een nieuw stukje Frankrijk ontdekken!

De achtergrond van Saint-Maur-des-Fossés

Ook Saint-Maur-des-Fossés heeft een rijke achtergrond; dit stadje ontleent haar naam aan het abdij dat er in 638 werd gesticht. Het stadje ligt ten oosten van Parijs en wordt omringd door één van de vertakkingen van de Seine, namelijk la Marne. Saint-Maur-des-Fossés wordt op die manier gevormd door de rivier, waardoor er aan de westzijde een flessenhals ontstaat.

In deze omgeving vindt u wederom een aanbod aan bijzondere vakantiehuizen. Wilt u nabij Parijs verblijven of juist haar omgevende stadjes verkennen? Boek dan snel één van de authentieke vakantiehuisjes of mooie, vrijstaande vakantiewoningen en ontdek zelf wat hier te beleven is.

Een locatie nabij de natuur

Wanner u Saint-Maur-des-Fossés verlaat zonder het water over te steken, komt u terecht in het grootse Bois de Vincennes: een enorm natuurgebied met Engelse bouwstijlen. Hier vindt u monumenten, meertjes, oude bomen en meer. Onderneem een boottochtje op het water in het park of ontdek het kleurrijke Parc Floral de Paris. Genoeg te beleven dus, vanuit uw vakantiehuis of gîte. Kies een accommodatie aansluitend bij uw wensen en beleef een nieuw stukje Frankrijk!