Would you rather browse this website in English? Click here to switch to our English website.

Vakantiehuizen Sartrouville

Sartrouville aan de Seine

Lees meer over vakantiehuizen in Sartrouville
Lees meer over:

Sartrouville aan de Seine

Pal aan de Seine en aan de voet van de grotere natuurgebieden van Île-de-France, vinden we Sartrouville. Sartrouville is een gemoedelijk, rustig stadje dat slechts zo’n 20 km van zowel Parijs als Versailles verwijderd is en directe toegang biedt tot grootse, regionale parken wanneer u de Seine oversteekt. Ook in de buurt van Sartrouville biedt natuurhuisje verschillende vakantiehuizen aan. Gun uzelf een heerlijk ontspannen vakantie in noordelijk Frankrijk, met Parijs en Versailles op steenworp afstand, op een plek aan de rivier, nabij het natuurschoon.

De rijkheid van Île-de-France

Plan een (steden)tripje of zomervakantie naar Frankrijk en ontdek de regio Île-de-France in rustig tempo. Ervaar de rust en ruimte van de natuur en bezoek de vele monumentale gebouwen en het rijke erfgoed dat hier te vinden is. Een authentiek vakantiehuisje of gemoedelijke vakantiewoning vormt dan de perfecte accommodatie. Kies één van de vakantiehuizen en ga uw eigen gang tijdens uw vakantie in Sartrouville.

Erfgoed, rust, natuur

De stad beschikt zelf ook over een klein stadsparkje, geschikt voor een wandeling of picknick. Aan de andere kant van de Seine vindt u het bos van Saint-Germaine-en-Laye en Marly-le-Roi. Ontdek de omgeving van Sartrouville met de auto en vindt de mooiste wandelplekjes van de omgeving. Ook een dagje naar Nanterre, Boulogne-Bilancourt of Parijs is een mogelijkheid vanuit uw vakantiehuis hier. Kom langs en ontdek het zelf in deze mooie, Franse regio.