Vakantiehuizen Sens

Ontdek Sens in Bourgogne

Lees meer over vakantiehuizen in Sens
Lees meer over:

Ontdek Sens in Bourgogne

Sens ligt in het uiterste noordwesten van Bourgogne, aan de rivier de Yonne. De stad staat bekend om haar grootse, gotische kathedraal: de Saint-Etiennekathedraal, een indrukwekkend monument dat stamt uit de 12e eeuw. Het relatief kleine en goed toegankelijke stadje stond bekend als belangrijke kerkelijke entiteit, mede vanwege het feit dat ze over de grootste gotische kathedraal beschikt. Vanuit een vakantiehuis in de buurt kunt u deze authentieke stad zelf ontdekken. Kies Sens als bijzondere vakantiebestemming en geniet van haar culturele centrum en natuurlijke omgeving.

Uw vakantiehuisje in het Franse binnenland

Als kerkelijke entiteit en als oorspronkelijk aartsbisdom, heeft Sens als vanzelfsprekend een zeer rijke historische achtergrond, die u vanuit één van onze vakantiehuizen kunt ontdekken. Van oorsprong is Sens een zeer grootse stad binnen Frankrijk, maar toen andere steden haar in omvang voorbij gingen, bleef Sens in verhouding een middelgroot stadje. Zij is van prettige omvang en goed toegankelijk, gebouwd rond haar beroemde kathedraal.

Beleef het verhaal van Sens

Als vakantiebestemming is Sens een zeer geschikte locatie: de authenticiteit en achtergrond van de stad maken van het geheel een bijzondere bestemming voor een vakantie of weekend weg. Boek een vakantiehuisje of gîte op steenworp afstand van de stad en geniet van uw half verscholen, unieke accommodatie. Zo leert u de stad en de omringende omgeving goed kennen. Door één van onze vakantiehuizen te boeken beleeft u dit stukje Frankrijk op haar best. Geniet van natuurschoon en cultuurhistorie gecombineerd in één bijzondere vakantie: vanuit onze unieke vakantiehuisjes ontdekt u het ware verhaal van de omgeving.