Vakantiehuizen Sotteville-lès-Rouen

De groene omgeving van Sotteville-lès-Rouen

Lees meer over vakantiehuizen in Sotteville-lès-Rouen
Lees meer over:

De groene omgeving van Sotteville-lès-Rouen

In het arrondissement van Rouen ligt het wat kleinere Sotteville-lès-Rouen, een randstadje in het noorden van Frankrijk. Voor de liefhebbers van rust en natuur, is Sotteville-lès-Rouen een uitstekende vakantiebestemming. Een mooi vakantiehuisje, gelokaliseerd in deze landelijke omgeving, biedt u een verblijf op steenworp afstand van zowel Rouen als Sotteville-lès-Rouen en daarnaast genoeg rust, ruimte en groen om bij te kunnen komen van het drukke, dagelijkse bestaan.

De gemiddelde natuurliefhebber zit in (Haute) Normandië sowieso op zijn plek. Met vier regionale en beschermde natuurparken in de buurt, kunt u hier heerlijk ronddwalen en genieten van de prachtige landschappen, de rust en de ruimte die dit groene hart u te bieden heeft.

Natuurparken en een landelijk vakantiehuis

In de natuurparken van Perche en Normandië vindt u alles wat u van een ontspannen, natuurlijke omgeving wenst. Bekijk de golvende heuvelflanken, beeldschone valleien, de afwisseling van reliëf en de boomgaarden. Trek erop uit vanuit uw vakantiehuis en maak een uitgebreide wandeling of fietstocht. Ook een tochtje op het water is mogelijk en biedt u een prachtig plaatje vanaf de waterzijde.

Boek nu uw vakantiehuisje of gîte en ga voor een prettig verblijf in een natuurhuisje. Zeker als u voorstander bent van een relaxte vakantie, zijn de vakantiehuizen van onze website altijd een goede keuze.

Genieten in Noord-Frankrijk

Het dichtstbijzijnde park kunt u vinden tussen Rouen en Le Havre; dus geniet van uw vakantiehuisje, maar tegelijkertijd van de prachtige natuur die u op steenworp afstand van uw vakantiehuisje vindt. ’s Avonds is het weer tijd om uit te rusten in uw prachtige vakantiewoning met een heerlijk diner. Geniet van Frankrijk, vanuit Sotteville-lès-Rouen!