Vakantiehuizen Taverny

Groen om je heen

Lees meer over vakantiehuizen in Taverny
Lees meer over:

Groen om je heen

Een heerlijke zomervakantie te midden van de natuur, waar jij en je vakantiehuis omringd worden door groen? Met de mogelijkheid om Parijs te bezoeken? Dan zit je in Taverny op de goede plek. Boek hier één van onze vakantiehuizen en verblijf nabij het bosgebied van Montmorency, vlak onder l’Isle-Adam en het grootse natuurgebied Oise-Pays de France en het bos van Carnelle. Een streek vol van groen, met de meest bijzondere flora en fauna, verstopte historische dorpjes, loslopend wild, lange wandelroutes en bijzondere plekjes in het authentieke Île-de-France.

Geniet van je vakantie en unieke accommodatie

Vanuit het te boeken vakantiehuisje trek jij je eigen plan en beleef je een heerlijke vakantie met partner, vrienden of de hele familie. Vanuit je gîte of knusse vakantiewoning verblijf je vlakbij de Seine en vlak onder de hooggewaardeerde natuurgebieden van deze streek. Richting het zuiden is het slechts 27 km naar het centrum van Parijs. Zo ervaar je een zeer gevarieerde vakantie in één van de mooiste streken van Frankrijk.

Volg je eigen plan

Wandelen, fietsen, genieten van het pure Franse eten en cultuurhistorische tripjes langs stadjes en erfgoed. Ontdek deze prachtige regio vanuit één van onze natuurhuisjes; vakantiewoningen in en rond Taverny nabij de natuur of prachtige gîtes met een uniek uiterlijk, als sfeervolle accommodatie nabij de groene gebieden waardoor Taverny wordt omringd.