Vakantiehuizen Thiais

Vlakbij de metropool

Lees meer over vakantiehuizen in Thiais
Lees meer over:

Vlakbij de metropool

Wanneer je vlakbij het romantische en sfeervolle Parijs wilt verblijven, maar toch voorkeur hebt voor een rustige en authentieke vakantiebestemming, dan zit je in het arrondissement van Parijs ongetwijfeld op je plek. Neem nu het plaatsje Thiais; een gemoedelijk Frans plaatsje dat vlak onder Parijs gelegen is. Een bezoek aan de metropool zal slechts een halfuurtje reistijd kosten. Vanuit jouw vakantiehuis in of rond Thiais, kun je op je gemak de overige plaatsjes uit het arrondissement verkennen.

Twee kanten op vanuit authentiek Thiais

Wandel langs de Seine, ontdek Antony of Créteil of begeef je juist meer naar het zuiden, richting het bos van Sénart of de Montjean vlakte. Vanuit jouw vakantiehuisje heb je dus dagelijks de keuze om cultuurhistorie en prachtig erfgoed op te zoeken of je juist richting natuur en groen te begeven. Bezoek de kunstcollecties van het Louvre, dwaal rond in Montmartre of maak uitgebreide wandelingen langs de Seine. Gedurende deze mooie tocht kun je gaan picknicken in het indrukwekkende bos.

Rust, ruimte en groen in de buurt

Rust en ruimte vind je zeker in het prachtige bos van Sénart. Spot vogels en wild en ontdek de kleine meertjes op verstopte plekken. Als je het dichter bij je vakantiewoning wilt zoeken, kun je Plage Bleue, aan de overzijde van de Seine, bezoeken. In dit kleine park met zwemmeertje kun je een dag lang heerlijk ontspannen met de kinderen of je partner. Bekijk snel ons aanbod aan natuurhuisjes op de website en zoek een intiem vakantiehuisje of imponerende vakantiewoning uit; een accommodatie van waaruit je je eerstvolgende vakantie beleeft.