Vakantiehuizen Versailles

Een bijzondere stad in Frankrijk

Lees meer over vakantiehuizen in Versailles
Lees meer over:

Een bijzondere stad in Frankrijk

Enkele kilometers van het centrum van Parijs, vinden we de gerenommeerde stad Versailles, eveneens onderdeel van de prachtige streek Île-de-France. Het beroemde kasteel van Versailles stamt uit het midden van de 17e eeuw en is een enorme trekpleister binnen de stad. Naast dit unieke stukje erfgoed, wat een uitgebreid bezoek meer dan waard is, biedt de oude Franse stad ook prachtige tuinen, architectonische hoogtepunten, cultuurhistorische waarde en typisch Franse straatjes, pleinen en bistro’s.

Op de website vindt u het aanbod aan vakantiehuizen dat in en rond Versailles beschikbaar is. Kijk uit naar een prachtige vakantiewoning of knus vakantiehuisje nabij het centrum en kies de ideale accommodatie voor een heerlijk weekend of weekje weg.

Gerenommeerd erfgoed

Het paleis van Versailles en de prachtige, bijbehorende tuinen, zijn ooit woonverblijf geweest van Koning Lodewijk XIII. De tuinen beschikken over oogverblindende, marmeren fonteinen, veel groen en indrukwekkende zuilen. Een wandeling door dit stukje erfgoed van Versailles vormt al een bijzonder uitje op zichzelf.

Ontdek ook de kathedraal van Saint-Louis en de Notre-Dame kerk. ’s Avonds keert u terug naar uw knusse vakantiehuis en komt u bij van alle indrukken die u hebt opgedaan in het oude centrum.

Een gevarieerde vakantie

Naast een uitgebreid bezoek aan het centrum en het erfgoed van Versailles, kunt u vanuit uw vakantiewoning ook een bezoek brengen aan Parijs of de regionale natuurgebieden in de buurt, zoals het bos van Meudon of het gebied van Malmaison. Genoeg te doen voor iedereen en zowel de stad-, cultuur- als natuurliefhebber is hier verzekerd van een prettige vakantie. Kies een eigen accommodatie uit het aanbod aan vakantiehuizen en beleef de omgeving zelf!