Would you rather browse this website in English? Click here to switch to our English website.

Vakantiehuizen Villiers-sur-Marne

In het hart van authentiek Frankrijk

Lees meer over vakantiehuizen in Villiers-sur-Marne
Lees meer over:

In het hart van authentiek Frankrijk

Tussen de Marne en het bos van Saint-Martin in gelegen vinden we Villiers-sur-Marne. Als oostelijke suburb van Parijs ligt dit plaatsje op nog geen 15 km van het centrum van de Franse hoofdstad. Naast een bezoek aan deze metropool, zijn ook bezoekjes aan andere karakteristieke plaatsjes in deze regio een leuke bezigheid gedurende je verblijf. Ontdek Noisy-le-Grand, met haar interessante architectuur, het middeleeuwse Saint-Maur-des-Fossés of het groene Pontault-Combault. Genoeg te doen en te ontdekken dus gedurende jouw aankomende (zomer)vakantie of stedentrip in dit mooie, Franse gebied.

Kies een natuurhuisje dat bij je past

Geniet van deze regio vanuit één van onze vakantiehuizen en bekijk het aanbod op de website. Zo zie je snel of er een vakantiehuisje bij zit dat aan jouw wensen voldoet. Een geruime vakantiewoning of prachtige en authentieke gîte. Een natuurhuisje is ongetwijfeld de beste accommodatie van waaruit jij jouw vakantie beleeft.

Uw unieke vakantiebestemming

Kies voor een prachtige locatie in het hart van authentiek Frankrijk. Vanuit het vakantiehuis in Villiers-sur-Marne trek je erop uit en plan je dagjes Parijs, onderneem je tripjes met de auto om de overige stadjes te ontdekken en wandel je rond in één van de omliggende parkjes waardoor Villiers-sur-Marne omgeven is. De authenticiteit van jouw vakantiewoning vind je ook terug in het stadje zelf. Bezoek de oude Dovecote, het indrukwekkende stadhuis of het sfeervolle Maison au Belvédère. Een unieke vakantie in dit stuk van Frankrijk beleef je enkel vanuit één van de bijzondere vakantiehuizen van natuurhuisje.nl.