Vakantiehuizen Yerres

Een weloverwogen vakantiebestemming

Lees meer over vakantiehuizen in Yerres

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Een weloverwogen vakantiebestemming

Heb je het gevoel dat je een lastige keuze moet maken tussen een stadsvakantie of stedentrip en een vakantie nabij de natuur; een weekje optimaal ontspannen? Een gulden middenweg is zo gek nog niet. Wanneer je toe bent aan een weekje heerlijk relaxen, is een natuurhuisje altijd een goed idee. Zo’n knus en authentiek vakantiehuisje of vrijstaande, unieke gîte zorgt ervoor dat je je op een prachtige plek in de natuur waant. Wanneer je kiest voor een vakantiehuisje in of rond Yerres, ben je daarnaast slechts 25 km van het centrum van Parijs verwijderd..

Een gevarieerde vakantie

Een klein en sfeervol plaatsje nabij de Seine en tussen twee parken in gelegen. Yerres ligt aan de L’Yerres, een vertakking van de Seine en ligt vlakbij het bos van de Notre-Dame en het bosgebied van Sénart. Ook kun je vanuit jouw vakantiehuisje hier het groene domein van Caillebotte en het eilandje in de rivier ontdekken. Het water en de natuurlijke omgeving creëren een zeer gemoedelijke sfeer en wekken de indruk van een groots natuurgebied.

Authenticiteit en sfeer

Vanuit de authentieke en sfeervolle vakantiewoning of kleine, intieme gîte kun je optimaal genieten van jouw vakantie. Ontdek de omgeving op eigen houtje en ontdek de natuurlijke gebieden nabij Yerres. Maak wandelingen langs de Seine, ga picknicken in één van de groene bosgebieden of spot vogels tijdens de trektocht die je onderneemt door de natuur. Ook een dagje Parijs is goed mogelijk. Zo creëer je je eigen, gevarieerde vakantie en geniet je maximaal van een bijzondere vakantie in deze Franse regio.